Sulas, visā Latvijā

Drukāt

Kristīnes picērija un beķereja

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvete, "Pagasta ēka" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
pusdienas, uzkodas, picas līdzņemšanai, līdznešanai, ēdieni, pusdienas, pusdienu piedāvājums, dzērieni, sulas

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
Sadzīves tehnikas tirdzniecība, audio tehnikas tirdzniecība, video tehnikas tirdzniecība, Šautra, sadzīves tehnika, ledusskapji, veļas mašīnas, veļas žāvētāji, saldētavas, trauku mazgājamās mašīnas, mikroviļņu krāsnis, cepeškrāsnis, nosūcēji, plīts virsmas, plītis, kafijas automāti, pārdošana, piegāde, serviss, aksesuāri, vadošie

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Ziepju izgatavošana, gatavošana. Ziepju masa, bāze. Ziepju izejvielas. Ziepju formas. Ziepes. Šampūnu un dušas želeju, matu balzamu bāzes. Preces hobijiem. Izejvielas ziepju izgatavošanai. Ziepju formas, plastmasas formas, silikona formas. Ziepju krāsvielas. Ēteriskās eļļas. Bāzes eļļas. Ziepju masa. Ziepju aromāti un smaržvielu

Kronis, SIA, pārtikas ražotājs

Dārznieku ceļš 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Dabīgās sulas , nektāri, sulu ražošana, ābolu sula, ābolu sulas spiešana, ābolu uzpirkšana, upeņu sula

Lubeco, SIA

"Puriņi" , Ārlavas pagasts, Talsu nov., LV-3260
Apraksts:

SIA "Lubeco" ir ģimenes uzņēmums Talsu novadā, kas audzē zemenes vairāku hektāru platībā, bioloģiskas cidonijas un pārstrādā dažādus augļus un ogas dabīgos, veselīgos produktos ar zīmolu Pikolo. Uzņēmumā ražo mīkstas un sulīgas sukādes ar izteiksmīgu garšu, kā arī vitamīniem bagātas sulas un sīrupus.  Šie produkti ir īpaši iecienīti kā dāvana sadarbības partneriem un darbiniekiem.

Liels lepnums mums ir par pašu audzēto zemeņu zīmolu “Latvijas Zemenes”, kas ir garants ikvienam pircējam, ka tiek iegādātas tiešām Latvijā audzētas zemenes. Aicinām braukt ekskursijā pie mums - parādīsim saimniecību un ražotni, kā arī dosim degustēt Pikolo gardumus! Ziemā un rudenī iespējams apskatīt ražotni, savukārt pavasarī un vasarā vēl papildus var redzēt zemeņu un cidoniju laukus.

KAFE-PICĒRIJA, SIA Comedor

Turpinām strādāt klātienē!
Akadēmijas 4, Jelgava LV-3001
konditorejas izstrādājumi, bērnu picas, uzkodas, kliņģeri, gaļas plates, tortes, smalkmaizītes, tēja, kafija, sulas

Planēta, fitnesa klubs

Krūmu 48, Liepāja, LV-3405
Sporta klubs piedāvā: ✓ Aerobika ✓ Trenažieru zāle ✓ Solārījs ✓ Kriosauna ✓ Personīgie treneri Sporta klubs:

"Planēta" tiem, kuri saprot, ka veselība, spēks un skaistums palīdzēs viņiem sasniegt panākumus dzīvē, uzlabot dzīves kvalitāti, izskatīties pievilcīgi un stilīgi. Jūsu rīcībā ir jauna, plaša, ultramoderna fitnesa telpa! Labākās iekārtas, jaunākās fitnesa iekārtas un fitnesa iespējas iespaidīgās telpās! Turcijas un sāls vannas, intensīvs solārijs, kriosauna un profesionāli treneri - lielākajā fitnesa centrā pilsētā! "Planēta" - mēs darīsim jūs enerģiskākus, izteiksmīgākus un laimīgākus!

Dzērvenīte A, ZS

Zvejnieku 28, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Biškopība, medus, dzērvenes, dzērveņu audzēšana, dabīgas augļu sukādes, ražošana, tirdzniecība. Tirdzniecība Brocēnu tirgū.

Lāčplēsis, SIA, Fitnesa klubs

Brīvības 23a, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Fitnesa un Bodybuildinga sporta klubs, kurā vienmēr esi gaidīts! Draudzīga un motivējoša atmosfēra. Plašs trenažieru klāsts. Brīvie svari. Kardio trenažieri. Boksa maiss. Personālie treniņi sertificētu treneru vadībā. Individuālu treniņa programmu sastādīšana. Ergoline solārijs. Sulu bārs. Sporta uzturs, apģērbs, aksesuāri un suvenīri.

Pastnieka māja, restorāns

Friča Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Par mums: "PASTNIEKA MĀJA" atrodas pašā Liepājas centrā, taču sānis no pilsētas steigas un trokšņa. Piemērota vieta, kur paslēpties no ārpasaules. Izvēloties vietu pie loga, var redzēt mājas pagalmu ar vējrādi, koka dēļu grīdu, vasaras dārzu un caurspīdīgu stikla sienu, kas atdala “Pastnieka Māju” no pilsētas – steidzīgiem garāmgājējiem, tramvaja un automašīnām, ļaujot izbaudīt laisku labpatiku. Restorāns izvietots divos stāvos, kuros organizējam banketus, seminārus, darījuma pusdienas, ģimenes svinības. Iespējams rezervēt visu restorānu vai atsevišķas tā daļas. Katru darba dienu no plkst. 11:00 - 16:00 biznesa pusdienas.

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

Milli Pro, Ziedu bāze

Stūrmaņu 29, Rīga, LV-1016
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Milli Pro, ziedu bāze

Brīvības 188 k.2, Rīga LV-1012
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Milli Pro, Ziedu bāze

Slokas 44A, Jūrmala LV-2015
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Milli Pro, Ziedu bāze

Biķernieku 1, Rīga LV-1039
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Dabas laboratorija

Dārza 29a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

"DABLAB" ir pagaidām vēl maza, bet nozīmīga apvienība. Mūs raksturo sports, veselīgs uzturs un pozitīvs skats uz dzīvi! Augsim kopā, sasniedzot savus mērķus: mēs - gatavojot labāko no dabas jums, jūs - saņemot mūsu produktus!

"Dabas laboratorija" ražo augstvērtīgas aukstā spieduma sulas ar izsmalcinātāmgaršām.

Šādi iegūtas sulas var saukt par dzīvām, jo tās ir nepasterizētas un nav pakļautas papildus apstrādei, tādējādi maksimāli saglabājot vitamīnus, minerālvielas un vērtīgos enzīmus. Sulas ir bez mākslīgām piedevām, garšas pastiprinātājiem, tās netiek atšķaidītas ar ūdeni. Sulas tiek pildītas 0,33 l pudelēs, kur katras sulu pudeles saražošanai tiek izmantots vairāk nekā puskilograms augļu, ogu, dārzeņu un zaļumu.

Aukstā spieduma sulu iegūšanas metode augļus un dārzeņus nevis sagriežar asmeņiem, bet pilnībā izspiež (presējot), tādējādi iegūstot augstvērtīgu produktu. Dzerot sulas ikdienā, var uzlabot pašsajūtu, vielmaiņu, ādas izskatu. Kopumā uzlabojas vispārējais veselības stāvoklis, jo tiek saņemti dabīgi vitamīni, kas stiprina imūnsistēmu un aizsargā organismu.

Augstvērtīgi iegūta sula ir kā labākais “fast food” cilvēka organismam. Uzsūcoties dažu minūšu laikā, tiek saņemta ātra, dabīga un īsta palīdzība praktiski jebkurā situācijā. Dabas Laboratorijas piedāvātajās sulās un šotiņos veselīgais mijas ar garšīgo. Katra sula un šotiņš sniedz baudījumu garšas kārpiņām, tajā pašā laikā nodrošinot visu nepieciešamo organismam. Diena ir laba, ja sākas ar DABLAB!

JJStudio, SIA

Šmerļa 3, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu? Kolagēns ir uztura bagātinātājs, kura galvenais uzdevums ir uzlabot ādas, matu, nagu un locītavu veselību. "Purisim Collagen Peptides", kas ir izgatavots no liellopu olbaltumvielām, proti, tajā ir liellopu gaļas kolagēna peptīdi, un tas ir lieliski. Turklāt produkts satur pamatvitamīnu kompleksu – C, E, B1, B2, B6, B9, D 3, kas cilvēkam ir nepieciešami imunitātes uzturēšanai un palīdz asimilēt kolagēnu. Preparāts satur arī glikozamīna sulfātu, hondroitīnu un metilsulfonilmetānu (MSM), kas veicina muskuļu un skeleta sistēmas veselību. Izrādās, šis produkts ir nevis divi, bet pat trīs vienā, un vairs nav papildus jāiegādājas vitamīni, ja kādam tas ir nepieciešams. Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu sastāvā? "Purisim" sastāvā ir liellopu kolagēna peptīdi un 7 vitamīni, kā arī glikozamīna sulfāts, hondroitīns un MSM. Kāda tipa kolagēns Jums ir un no kā tas ir iegūts? Mūsu produktā ir pirmā un trešā tipa liellopu kolagēns. Kāda ir ieteicamā dienas deva un cik mg ir vienā porcijā? Ieteicamā dienas deva ir 13 g pulvera jeb pilna mērkarotīte.   Vai mērkarotīte arī nāk klāt pasūtījumam? Jā, katrā "Purisim" iepakojumā atrodas speciāla mērkarotīte, kas palīdzēs nomērīt nepieciešamo kolagēna pulvera devu.   Kad vislabāk ir lietot kolagēnu? Kolagēnu vari lietot jebkurā dienas laikā, bet "Purisim" sastāvā esošo vitamīnu dēļ to ieteicams lietot pirmajā dienas pusē.   Ar kādiem dzērieniem drīkst lietot kolagēnā pulveri? Kolagēnu var lietot ar jebkura veida dzērieniem, iemaisot to tajos iekšā. Drīkst lietot gan ar ūdeni, gan sulu, gan pienu gan karstiem dzērieniem.   Cik ilgi ir ieteicams lietot kolagēnu? Kolagēnu var lietot visu laiku, katru dienu. Redzamiem un jūtamiem rezultātiem, vēlams to lietot bez apstājas vismaz 3 mēnešus. Cik ilgam laikam paredzēts viens iepakojums? Vienā iepakojumā ir 390g (30 porcijas) kas pietiks 30 dienām, lietojot ieteicamo dienas devu 13g (pilnu mērkaroti). Vai kolagēnu drīkst lietot grūtnieces vai ar krūti barojošas māmiņas? Nav paredzēts lietošanai grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti.

General Serviss, SIA, veļasmašīnu, sadzīves tehnikas remonts, visa Latvija

Ģerāniju 3, Rīga LV-1067
Autorizēts servisa centrs:

SIA "GENERAL SERVISS" ir pasaules vadošo ražotāju autorizēts servisa centrs, kas remontē produkciju tādiem zīmoliem kā Ariston, Braun, BOSCH, SONY, Stinol, Indesit, Nardi, Liebherr, Whirlpool, Dyson Siemens, Gaggenau, Gorenje, Neff, Hotpoint, Funai. Bez tam apkalpojam arī Samsung, LG, Panasonic, Aistar, Beko, Vido, Mastercook, Blomberg, Dyson, Fagor, Zemler, Jetair, Bomann, Haieri, Kenwood, DeLonghi u.c. Klientu ērtības labad veicam (sadzīves tehnikas) remontus viņu mājās. SIA "GENERAL SERVISS" ir BRAUN autorizēts servisa centrs Latvijā. BRAUN tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un apkalpošana, BRAUN rezerves daļas un aksesuāri. Meistars, inženieris, tehniķis, Jūrmalā, Rīgā.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces